Follow us on:

Kontakti

Ambasada e Republikës se Kosovës në Hungari

Adresa:
H-1051 Budapest,
Nádor utca 36.  2./1.

Tel: +36 1 688 7872
Fax: +36 1 688 7875
E-mail: embassy.hungary@rks-gov.net


Shërbimi Konsullor

Adresa:1051 Budapest, Nádor utca 36.
Tel: +36 1 580 9120
E-mail:
consulate.budapest@rks-gov.net;

Numrat emergjente:
+3670/678-6388

Orari i punës me palë i Shërbimit Konsullor:
E hënë deri të premten: prej 10:00 deri 12:00 dhe prej 14:00 deri 16:00