Follow us on:

Ambasadori Kallaba në manifestimin tradicional “Dita e 6 e Fikut”

30 Shtator 2020 - Ambasadori Kallaba i shoqëruar edhe nga Ministër-Këshilltari Naser Idrizi, morën pjesë në manifestimin tradicional “Dita e 6 e Fikut” të organizuar nga Ambasada e Kroacisë në Hungari dhe Zyra Përfaqësuese e Bordit Kombëtar Turistik Kroat në Hungari, në bashkëpunim edhe me Kopshtin Botanik ELTE “Füvészkert”. Në këtë panair Ambasadori Kallaba takoi afarist të ndryshëm kroat dhe hungarez, me të cilët bisedoj për zhvillimin e turizmit agrarë në Kosovë, shfrytëzimin e përvojës së këtyre dy shteteve në këtë fushë, duke marrë parasysh potencialin e madh që ka Kosova për zhvillimin bujqësor dhe atë malorë