Follow us on:

Lajme nga Konsullatat

NJOFTIM ME RËNDESI!04.12.2020Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në Milano, në zbatim të Dekretit të Kryeministrit italian (DPCM) të datës 03.12.2020, dhe në...më shumë
Artikuj: 3