Follow us on:

Dorezohen Pasaportat dhe Leternjoftimet e para

Qe nga data 6 Nentor 2014 ne Konsullaten e Pergjitshme te Kosoves ne Milano jane dorezuar bashkatdhetareve tane Pasaportat dhe Leternjoftimet e para.
Me ane te kesaj, Konsullata e Pergjithshme e Kosoves ne Milano deshmon se tashme ne kete Konsullat kryhen te gjitha sherbimet konsullore te nivelit cilesor dhe me standarte moderne Evropiane.
Ne foto Konsulli L. Morina duka i’a dorezuar Pasaporten nje bashkatdhetari.