Follow us on:

Welcome Message

Përshëndetje,

Mirë se erdhet në ëeb faqen e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Romë.

Kontaktoni Ambasadorin në Shkruaj Ambasadorit, apo në e-mail adresën zyrtare: embassy.italy@rks-gov.net.

Në web faqe mund të shihni të gjitha informacionet në lidhje me Ambasadën dhe aktivitetet e saj.

Mirë se vini