Follow us on:

Kontakti

Ambasada e Republikës së Kosovës në Tokio

Adresa:
Vort Toranomon South Bldg. 10 F
3-13-7, Nishishinbashi, Minato-ku
105-0003 Tokyo

Tel: + 81 3 6809 2577

Fax: + 81 3 6809 2579

 

Numrat emergjent:

+81 80 4199 6476 

+81 70 4461 0154 

+81 80 4659 9130 (japonisht)


E-mail:

Për caktim të takimeve:  secretary.tokyo@rks-gov.net

Për njoftime të përgjithshmeembassy.japan@rks-gov.net

Për viza dhe çështje konsullorevisa.tokyo@rks-gov.net 

 

Orari i punës: E hënë-e premte, 10:00 - 12:00, 13:00 - 16:00

 

Për shkak të pandemisë COVID-19, për ta vizituar ambasadën, ju lutem caktoni termin paraprakisht!