Follow us on:

Orari i punës

Ambasada e Republikës së Kosovës në Tokio, Japoni, punon prej të hënës deri të premten nga ora 09:00 deri në ora 12:00 dhe nga ora 13:00 deri në ora 17:00. Ambasada nuk ofron shërbime gjatë Festave Zyrtare të Kosovës dhe Japonisë.

 

Kalendari i festave zyrtare në Republikën e Kosovës

Kalendari i festave zyrtare në Japoni