Follow us on:

Shërbimi konsullor

Njoftim

Ambasada e Kosovës në Tokio për momentin nuk ofron shërbime konsullore të vizave për qytetarët e huaj si dhe shërbime të lëshimit të dokumenteve për qytetarët e Kosovës deri në një njoftim tjetër. 


Numri Emergjent: +81 80 4659 9130