Follow us on:

Lajme nga Konsullata

Njoftim 


Ambasada e Kosovës në Tokio për momentin nuk ofron shërbime konsullore të vizave për qytetarët e huaj si dhe shërbime të lëshimit të dokumenteve për qytetarët e Kosovës deri në një njoftim tjetër. Luteni të drejtoheni në Konsullatën e Përgjithshme në Stamboll (Vali Konagi Cad. No: 74 D 3/Nisantasi, Istanbul, +90 212 234 82 62, +90 212 234 82 61, consulategeneral.ist@rks-gov.net, visa.ist@rks-gov.net).