Follow us on:

Përfundon vizita e punës e Zëvendës-Kryeministrit të Parë - Ministrit të Jashtëm z. Behgjet Pacolli, si dhe Ministrit të Zhvillimit Ekonomik z. Valdrin Lluka në Japoni