Follow us on:

Kontakti

Ambasada e Republikës së Kosovës në Mbreterinë e Suedisë
Birger Jarlsgatan 33, 111 45 Stockholm/SWE
PO Box: 3643,  103 59, Stockholm
Tel: + 46 8 614 6860
embassy.sweden@rks-gov.net

Misioni Konsullor i Republikës së Kosovës në Stokholm
Birger Jarlsgaten 33/se-112 43 Stockholm/SWE
0046 8 614 6860
consulate.stockholm@rks-gov.net 

Shërbimi Konsullor:
(për çështje konsullore/lëshim të dokumenteve: fletëudhëtime, lirim nga shtetësia, aplikim për letërnjoftime, pasaporta, etj.)

Orari i punës me palë i Shërbimit Konsullor në Stokholm:
E hënë deri të enjte prej orës 10.00 deri në 12.00
(me marrëveshje paraprake përmes telefonit ose postës eletronike)

Palët mund të kontaktojnë dhe të marrin informata përmes telefonit nga e hëna deri të premten, prej orës 09.00 deri në 10.00, si dhe nga ora 14.00 deri 16.00

Drejtues i Misionit Konsullor
z. Ardian KOLAJ, Sekretar i Tretë

Birger Jarlsgaten 33/se-112 43 Stockholm/SWE
0046 8 614 6860
consulate.stockholm@rks-gov.net 

Numri emergjent i Ambasadës së Republikës së Kosovës në Stockholm është + 46 (0) 735 086 099.
Vërejtje: Ky numër është në shërbim 24 orë, por mund të thirret/kontaktohet vetëm në rastet e nevojave/kërkesave të natyrës urgjente dhe atë pas orarit të rregullt të punës së konsullatës/ambasadës, ditëve të pushimit dhe të fundjavës.