Follow us on:

Ambasadori Kastrati priti në takim ambasadoren e Turqisë, Aylin Tashan

Lubjanë, 16 prill 2021 - Ambasadori i Republikës së Kosovës në Slloveni, Avni Kastrati priti në takim njoftues ambasadoren e re të Turqisë në Slloveni, Aylin Tashan.

Gjatë takimit, u bisedua për zhvillimet aktuale si dhe temat në interes të përbashkët.

Ambasadori Kastrati shprehu përkushtimin e ambasadës së Kosovës për thellimin e bashkëpunimit ndërmjet dy ambasadave dhe dy vendeve.