Follow us on:

Njoftim

Ju njoftojmë se nga data 01 shtator 2014, Ambasada e Kosovës në Slloveni do të zhvendoset në adresën Tivolska c. 48, 1000, Ljubljana.

Numrat e telefonit do të mbesin të njëjtë:
+386 1 541 54 10 dhe +386 1 541 54 12.

Në periudhën nga 25 gusht 2014 deri më 05 shtator 2014 Ambasada do të punojë me kapacitete të ngushtuara, prandaj kërkojmë mirëkuptim nga palët.