Follow us on:

Mesazhi i mirëseardhjes

Përshëndetje,

Mirë se erdhet në faqën elektronike të Ambasadës së Republikës së Kosovës në Ankara.


Kontaktoni Ambasadorin në: Shkruaj Ambasadorit, apo në e-mail adresën zyrtare: embassy.turkey@ks-gov.net.


Në faqën elektronike mund të shihni të gjitha informacionet në lidhje me Ambasadën dhe aktivitetet e saj.


Mirë se vini