Follow us on:

Ambasadori Dugolli takoi Bekir Pakdemirli, Minister i Bujqësisë dhe Pylltarisë

Ankara – 7 prill 2021 - ​Ambasadori Dugolli realizoi një takim me Ministrin e Bujqësisë dhe Pylltarisë të Republikës së Turqisë, Bekir Pakdemirli në premisat e Ministrisë së Bujqësisë dhe Pylltarisë.

Gjatë takimit u shkëmbyen pikëpamjet mbi mundësitë e thellimit të bashkëpunimit mes të dy vendeve në fushat gjegjëse.