Follow us on:

KONSUJT E NDERIT

Qyteti: Bursa, Turqi


z.Fahrettin Gülener
Konsull i Nderit të Republikës së Kosovës në Bursa
Tel: 0090 507 980 20 17 / 0090 507 980 2015

E-mail: ipek.dincel@ermetal.com

tugce.demir@ertev.org


Qyteti: Izmir, Turqi

z.Muharrem Toprak
Konsull i Nderit të Republikës së Kosovës në Izmir
Tel: 0090 542 516 84 33
E-mail: toprakmuharrem@hotmail.com

zelihatoprak.fr@gmail.com Qyteti: Antalya, Turqi

z. Kaan Kaşıf Kavaloğlu
Konsulli i Nderit t Republikës së Kosovës në Antalya
Tel: 0090 531 883 45 87
E-mail: okucukcetin@limakhotels.comQyteti: Eskişehir, Turqi

z.Alihan Karacan
Konsulli i Nderit të Republikës së Kosovës në Eskişehir
Tel: 0090 533 580 87 63/0090 532 138 26 26
E- mail: akaracan@karacangroup.com.tr Qyteti: Kayseri dhe Konya, Turqi

z. Emin Hisarciklioğlu
Konsull i Nderit të Republikës së Kosovës në Kayseri dhe Konya

Tel: 0090 532 559 38 38
E-mail: hisarcik@gmail.com PAKISTAN

z.Zahid Anjum
Konsull i Nderit të Republikës së Kosovës në Pakistan

Tel: 0333 4233372
E-mail: anjum152c@gmail.com